Voor bestellingen onder 15 € die via webshop worden betaald, wordt een servicekost van 0.50 € gerekend. Dank voor uw begrip!
Wie zijn wij?

Thomas en Nathalie

Patisserie Thomas werd opgericht in 2006 door Thomas Maréchal en Nathalie Haspeslagh.  Hiermee werd het voortbestaan van bakkerij Dubaere, opgericht in 1906 door Oscar Dubaere, overgrootvader van Thomas, verzekerd.

In november van dat zelfde jaar vierden we de opening van een volledig vernieuwd en uiterst modern atelier, volledig conform de HACCP-wetgeving.  In 2012 en 2016 volgde de opening van een tweede en een derde vestiging te Emelgem en Sint-Eloois-Winkel. In 2013 gebeurde een uitbreiding van het atelier, in 2019 zorgt de bouw van een nieuw atelier voor een verdubbeling van de werkruimte.

Vandaag staat de naam 'Patisserie Thomas' garant voor een uitgebreid en verfijnd aanbod aan brood, pistolets, koeken, patisserie en chocolaterie, alles steeds met creativiteit en passie op ambachtelijke wijze in eigen atelier vervaardigd.

Passie voor het vak

Samen met onze medewerkers proberen we elke dag opnieuw het beste uit onszelf te halen.  Dankzij hun talent en inzet kunnen we telkens weer kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap voorop plaatsen.  Want net dat willen we u laten proeven...

Wilt u bij ons solliciteren?  Dat kan!  Stuur een mailtje naar lendelede@patisserie-thomas.be, met uw contactgegevens en uw curriculum vitae.

Wij zijn ook steeds op zoek naar commercieel talent of gepassioneerde bakkers onder studenten en flexijobbers!  Stuur een mailtje met uw motivatie naar info@patisserie-thomas.be.

x

Lendelede

Izegemsestraat 61
8860 Lendelede

 

Emelgem

Vijfwegenstraat 67
8870 Emelgem

Voorlopig gesloten